“RISAT” Research Institute of Science and Technology

Informacion për studentët shqiptarë

“Oakland
Studentët shqiptarë të cilët janë të interesuar per PhD in Applied Mathematics
Oakland University në Michigan, ju lutemi i hidhni nje sy programit ne lidhjen me siper.
Programi për Phd ne Oakland ka 3 drejtime (shihni linkun me siper)

Applied Continuous Mathematics
Applied Discrete Mathematics
Applied Statistics

Per kontakte dhe informacion te metejshem kontaktoni T. Shaska

Ne do te organizojme një provim në datën 28 Shkurt, 2020 tek Fakulteti i Shkencave ne Tirane.
Provimi do te jete i pergjithshem dhe do te kete pyetje nga

Kalkulus
Algjebra Lineare
Algjebra Abstrakte
Analiza reale


Ata që janë të interesuar duhet të rregjistrohen më poshte. Kandidatet e pa rregjistruar nuk do te lejohen te marrin pjese. Ju lutemi te sillni nje dokument identifikimi ne provim (karta identiteti, pasaporte, ose patente)


Aplikimi